Beste leden van Gruno en Groninger Boys,

Op woensdag 6 september zijn de leden van de fusiecommissie weer bij elkaar gekomen. Dit was de eerste keer na de zomervakantie. Door deze onderbreking zijn er niet veel stappen gezet, maar de fusiecommissie vindt het belangrijk om de leden te blijven informeren.

Kort verslag van de besprekingen

Het doel van deze vergadering was het doornemen van de laatste stand van zaken binnen de twee beoogde fusieclubs. Er is gekeken hoe de clubs de afgelopen seizoen zijn doorgekomen en welke acties er zijn ondernomen tijdens de vakantie. De (voorlopige) financiële gegevens van beide clubs zijn inmiddels bekend en worden nu doorgenomen door de verenigingen. Namens de beide verenigingen wordt er op korte termijn een afspraak gemaakt met de gemeente om de fusie te bespreken.

De fusiecommissie heeft zichzelf het doel gesteld om aan het eind van het seizoen de fusie te laten plaatsvinden. Dit betekend dat in december alles voor de fusie op papier afgerond moet zijn. Dan kunnen de plannen ook met de leden gedeeld worden.

Vervolgfase

Naast het gesprek met de gemeente zullen de verschillende fusiecommissies de plannen uitwerken voor de verschillende deelgebieden van de fusie. Hiervoor zijn vrijwilligers die zich willen inzetten voor de volgende fase van de fusie nog steeds welkom om deel te nemen. Belangstellenden kunnen zich melden bij een van de leden van de fusiecommissie.

De komende periode zullen er weer de nodige besprekingen plaatsvinden; we houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Met sportieve groet,

Fusiecommisie