Donderdag 31  Oktober j.l. kwam het droevige bericht dat Gré met haar naasten vredig is ingeslapen.
Wij wisten allemaal dat Gré heel zwaar ziek is en dat ze ons heeft verteld dat het niet lang zal duren dat ze afscheid zal moeten nemen, maar het blijft toch een schok dat het in zo’n korte tijd is gebeurt.
2 weken geleden waren we nog in bijzijn van Gré bij de wedstrijd FVV  in Foxhol.
vorige week gaf zij aan dat ze verhuist is naar het gasthuis aan de eendrachtskade, en dat was tevens haar laatste bericht, en moesten we het horen dat ze al afscheid had genomen.
Een terugblik van haar leven zoals menigeen haar zullen herinneren.
Gré heeft als vrijwilliger binnen de vereniging diverse werkzaamheden gedaan gedurende een periode van wel 25 jaar wat ik mij kan herinneren.
Kantine diensten draaien, kleding wassen voor 1e en 2e elftallen
In 2017 in het bestuur gestapt tot ze in 2018 noodgedwongen moest stoppen i.v.m. drukke werkzaamheden waaronder ook nachtdiensten.
Wij zullen haar ook herinneren als een vrouw die in haar functie wat ze op dat moment bekleed als diegene die als een wakend oog iedereen van jong tot oud op hun vingers tikte als in haar ogen de regels werd overtreden.
Wij wensen de naaste familie , vrienden en kennissen sterkte de komende tijd dit verlies te dragen.
Namens Bestuur,