Lockdown maatregelen

Aan al onze leden door de lockdown tot en met 15 januari zal er geen aktiviteiten zijn binnen de club , de winterstop zit hier bij in dat is misschien een troost,
wat wel mag is dat de jeugd tot en met 18 jaar onderlinge wedstrijdjes mag spelen en ook met clubs van ons sportpark en ook kunnen trainen tot en met 17.00  uur
 Mocht er geen verdere maatregelen worden genomen na 15 januari dan gaat de competitie verloop in de B- Categorie gewoon door.

Wij als bestuur zijn heel content met de vorderingen bij het 1e elftal en heeft onderlinge gesprekken met Hoofdtrainer Jaap Veldhuis er ons toe geleid om nog een jaar door te gaan met onze Hoofdtrainer .

De geplande nieuwjaars receptie die een combinatie is met onze onderlinge toernooien worden naar een datum verzet wanneer dit door de maatregelen word toegelaten.
Dit zal dan zsm op de site en facebook verschijnen.

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en goed uiteinde en dat wij in 2022 weer kunnen doen waar wij zo van houden en dat is voetballen met zijn allen.

Houd afstand en blijf gezond ook met het sporten.