Afscheid trainers J.veldhuis en J. Ritsema

Allen,
 
Onze Hoofdtrainer Johan Ritsema van de zaterdagteam heeft aangegeven dat hij de werkzaamheden aan het einde van het seizoen bij de GB zal beëindigen.
Door werkzaamheden buiten de provincie Groningen , zal hij de tijd niet meer vrij kunnen maken om er nog een jaar erbij aan te plakken.
Als bestuur betreuren wij dit besluit , maar we zullen het moeten respecteren.
Johan was met zijn 2e seizoen bezig en door de corona pandemie voor de 2e keer niet is gelukt om de doelstelling te halen, en dat was promotie naar de 4e klasse zaterdag.
Wij wensen Johan   heel veel succes met zijn loopbaan, en zullen een passend afscheid organiseren als de maatregelen dit toestaan.
 
Johan bedankt,
 
Bestuur vv Groninger Boys
 
 
In navolging van Johan zal onze Hoofdtrainer J.Veldhuis zijn contract met de vv Groninger Boys niet verlengen.
 
Na rijp beraad met Jaap heeft hij zijn visie uitgelegd en vind hij, dat de groep beter af is met een ander Trainer , die deze groep ook begrijpt, misschien wel een jongere Trainer, het ligt ook niet aan de groep, die is in orde, het is een goede groep vind Jaap. en het ligt ook gewoon aan mijzelf vind Jaap , net of ik te oud voor word met zo’n jonge groep zegt Jaap, vandaar zijn besluit om te stoppen aan het einde van het seizoen.
Wij als bestuur betreuren het maar respecteren ook zijn besluit, alleen door de corona pandemie is de doelstelling van het bestuur in samenwerking met Jaap voor een kleine deel gehaald, en was de weg om de jeugd er sneller erbij in te brengen in samenwerking met de Trainers van J.O.19 de doelstelling voor dit seizoen.  
Wij wensen Jaap heel veel succes met zijn verdere verloop als Trainer, en ook zullen wij voor Jaap een passend afscheid organiseren als de maatregel dit toestaan
 
Jaap tot zover bedankt,
 
Bestuur vv Groninger Boys
 
 Het bestuur is al bezig om deze heren te vervangen, en zal er een vacature ontstaan voor beide trainers, en zal uitgebreid staan op onze site onder vacatures.
 
 bestuur vv Groniger Boys