Update KNVB

Aan alle leden,
 
Hier onder volgt de up-date van de KNVB
 
Op 26 maart j.l. is het weer mogelijk om de ouderen vanaf 27 jaar te mogen trainen met groepen van 4 dit is wel wat beperkter en telt de 1,5 meter afstand ook mee  t.o.v. de leeftijden tot en met 26 jaar die mogen met maximale aantallen trainen en wedstrijden spelen met tegenstanders eigen club en ook met tegenstanders op de eigen sportpark  leeftijd- genoten.
 
Uiterlijk op 9 April a.s. zal de indeling van de regio-cup door de KNVB bekend worden gemaakt , en zal wanneer de versoepeling van de maatregelen word ingevoerd er dan kan worden gevoetbald. 
Dit zal dan ook direct op de site worden vermeld als ook op de verschillende Facebook pagina’s van de Groninger Boys.
 
Ook is de avondklok met 1 uur verlengd naar 22.00  uur, dit betekend dat er op de reguliere trainings- dagen en tijden kan worden getraind, zodat het weer als vanouds aan voelt.
 
Trainers maak hiervan gebruik, ook mede dat wanneer de maatregelen het toestaan en de KNVB regio-cup van start gaan , er door trainingen ,blessures moeten worden voorkomen, zodra er gevoetbald mag worden in competitie verband ondanks dat het een kleine competitie word.
Motiveer je team, train zo creatief mogelijk , vraag om trainingsmiddelen/ oefenstof via de Rinus Michels app te krijgen bij de KNVB of vraag andere trainers onderlinge trainingen  af te wisselen of een combinatie er van of gezamenlijk. 

Aan alle sportieve leden, blijf trainen het is gezond en hou contact met elkaar door te trainen, motiveer je teamgenoten en vergeet niet dat de trainer er voor ons allen staan, ook die motiveer je door er met zijn allen te trainen, maar ook hier geld de maatregelen in acht te nemen en te houden 1,5, meter afstand , de kantine is gesloten, neem je eigen bidon mee  en de kleedkamers / douches zijn gesloten
kleed je thuis om en na de training thuis douchen.
Blijf niet te lang hangen.
 
tot zover
 
Bestuur